Πως να συνδυάσετε το ίδιο μαύρο φόρεμα

Όσο κι αν αλλάζει η μόδα, ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που θεωρούνται all time classic και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Το μαύρο φόρεμα είναι ένα απ’ αυτά! Το μόνο που χρειάζεται για να το συνδυάσετε με πολλούς τρόπους είναι λίγη φαντασία και μερικές συμβουλές.

Δέστε το με ζώνη

Δοκιμάστε να δέσετε το φόρεμά σας με μία ζώνη διαφορετικού χρώματος, εκτός μαύρου, για να δημιουργήσετε μία πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση. Αν η μέση σας είναι καλλίγραμμη, τότε βάλτε τη ζώνη ακριβώς κάτω από το στήθος.

Επιλέξτε το σωστό ζακετάκι

Το χειμώνα κάτι που να έχει γούνα είναι σίγουρα μία glamorous επιλογή. Έπειτα ένα σακάκι μεσάτο, μπορεί να σας προσφέρει επίσης ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Διαλέξτε μία μεταλλική απόχρωση στο σακάκι αν θέλετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Αξεσουάρ

Δοκιμάστε αρκετά κολιέ και συνδυάστε τα είτε μεταξύ τους είτε με άλλου είδους accessories, όπως είναι σκουλαρίκια μακριά, βραχιόλια κ.α.

Τέλος, σκεφτείτε καλά αν θα επιλέξετε ένα καλσόν στο χρώμα του ποδιού, ένα κολάν ή ένα πολύχρωμο καλσόν που μπορεί να αναβαθμίσει κατά πολύ το στυλ σας.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να αλλάξετε το αγαπημένο μαύρο σας φόρεμα με κάτι άλλο, ξανασκεφτείτε το. Είναι το must have κάθε γυναίκας!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.